Ganska död men oerhört glad


Är lite smått död efter en lång dag som slutade med provskrivning i mer än tre och en halv timme men jag är på oerhört bra humör ändå. Jag vet egentligen inte varför..men hallå! Inte behöver man en anledning för att va på bra humör? Nej, men man behöver en anledning för att va på dåligt humör tycker jag. Det är ju ingen mening med att va tjurig om man inte har något att va tjurig över t.ex. men glad är ju alltid bra att vara. Med ett leende på läpparna blir allt roligare och det bästa av allt, det smittar av sig också! Känslan när man har fått nån glad och på bra humör är underbar!

Varför började jag babbla om detta nu då? Just det, jag var på bra humör. Ja och det är allt jag har planerat för kvällen, att va på bra humör alltså. Inget plugg, inga måsten, bara ett stort leende på läpparna!


Kommentarer
Mimi

Fin blogg du har! :D

2012-02-29 @ 20:33:52
URL: http://m1m1.myshowroom.se
Sannalitens.se

Hej! Gör du bloglovin-byten? I så fall kanske du vill göra med mig? :) Om du vill de så är min länk här: http://www.bloglovin.com/sv/blog/2681438/sannalitensse Lägg till mig och skriv vilken följare du blev(nummer alltså) och skicka med din direkt-länk så lägger jag till dig på direkten! :) Hoppas allt är bra annars? :)

Kramar!

2012-02-29 @ 23:00:59
URL: http://Sannalitens.se
Mimmi

Hur gammal ser jag ut att va utan att du kikar menyn? :)

2012-02-29 @ 23:03:20
URL: http://mimmiiiss.blogg.se/
Mimmi

haha what? :OO

2012-03-01 @ 00:57:00
URL: http://mimmiiiss.blogg.se/


Gör min dag genom att lämna ett avtryck här:


Vad heter du?
Stamgäst?

Vad är din e-mailadress? (bara jag kommer kunna se den)

Har du nån blogg jag kan kika in på?

Skriv det du har på ditt hjärta här:

Trackback