"Hel-ledig" vårdag

Godmorgon alla underbara!
Idag har jag resursdag som egentligen är avsedd för utvecklingssamtal, men jag har turen att få ha mitt efter skolan imorn så jag är hel-ledig idag. Okej.. eller ledig och ledig. Dagen lär till stor del bestå av plugg ändå. Men jag ska även gå och klippa mig idag. Jag ska inte göra nåt märkvärdigt utan bara klippa bort det slitna och klippa upp det lite. Jag hoppas att det inte behövs klippa bor så mycket på längden för jag vill spara långt hår!

 

Och föresten.. Gu va underbart väder det är idag! På typ två dagar så gick det från iskall vinter till härlig vårdag. Så här ser det ut utanför mitt fönster just nu och bilden är helt oredigerad och allt! Älskar det verkligen! Så in imellan allt plugg så ska jag se till att komma ut lite också. Tänk när det är så pass varmt att man istället kan plugga ute. Längtar!


Kommentarer
Lia

Var gärna med i Veckans blogg! http://drawingsandphoto.blogg.se/2012/february/utkast-feb-22-2012.html#comment (förlåt om du inte gillar såna här kommentarer)

2012-02-23 @ 14:59:08
URL: http://drawingsandphoto.blogg.se/
sofie

hej sötnos!

- Har du några planer för helgen? :D KRAM!

2012-02-23 @ 15:29:21
URL: http://shaakeit@hotmail.com
Cissi

Hej hej sofie! =)Har inte så många planer faktiskt. Blir en hel del plugg men sen ska jag försöka hitta lite tid till att bara slappa och ta det lugnt också =)Va ska du själv göra?Kram! =)

2012-02-23 @ 16:35:51
URL: http://christmasfeelings.blogg.se/


Gör min dag genom att lämna ett avtryck här:


Vad heter du?
Stamgäst?

Vad är din e-mailadress? (bara jag kommer kunna se den)

Har du nån blogg jag kan kika in på?

Skriv det du har på ditt hjärta här:

Trackback