Du hann knappt komma innan du gick

Plötsligt blev mars april, vilket också innebär att det är dags för en liten summering från instagram där jag för övrigt heter cissipar. Så här kommer den!
 
 
Månaden började väldigt stressigt, men jag höll mig vaken för att göra allt som behövdes göras med en massa kaffe. Jag testade också på att göra eget hasselnötssmör vilket var bland det mumsigaste och åt tunnbrödrullelunch i bilen på väg till Freeport där bland annat nya skor köptes.
 
 
En dag bakade jag bröd som tog slut på två dagar och annars så i princip bodde jag under mammas värmefilt. Dessutom så satte jag mig bakom ratten för allra första gången i mitt liv. Vilket var väldigt spännande och roligt.
 
 
Lite vardagsspännande var det också att testa på loka som smakade choklad och att faktiskt få ett riktigt brev på posten. Där efter blev det påsklov, vilket också innebär mer tid för frukostar.
 
 
Med påskäggen blev det inte riktigt som jag och lillebror tänkt, men jag måste erkänna att de guldiga och silvriga godisarna var väldans fina. Och sist men inte minst så blev det ju Jamies födelsedag och det har blivit lite som så att pannkaksfrukost har blivit lite utav en tradition på hans dag, så så blev det även detta året.


Kommentarer


Gör min dag genom att lämna ett avtryck här:


Vad heter du?
Stamgäst?

Vad är din e-mailadress? (bara jag kommer kunna se den)

Har du nån blogg jag kan kika in på?

Skriv det du har på ditt hjärta här:

Trackback