En speciell årsdag

Idag är det exakt ett år sedan jag startade denna lilla bloggen. Ett år. Oj.. det som inte känns länge sedan alls! Egentligen så är det värt att fira, men denna måndag så finns ingen tid för det, så därför tänkte jag lite att tårtan som åts igår för att fira pappa som fyllt år också åts lite för att fira bloggens lilla dag.
 
 
Jag är glad över att jag fick för mig att börja blogga. Har inte ångrat det en sekund! Så därför kommer jag självklart fortsätta likadant framöver och så lovar jag att fixa något lite mer speciellt nästa årsdag.


Kommentarer
Viktoria

Visst är det härligt att blogga? Man blir så glad av det! Samtidigt har man något att "kämpa för" genom att komma på nya inlägg och så sparar man sitt liv på ett roligt sätt. Vad duktig du är som firar med tårta, själv brukar jag alltid inse att det är min bloggs födelsedag på samma dag och har inte tid att fixa något. Stackars blogg, haha! ;D

Svar: Åh ja! Känner precis likadant! =) Hehe nja.. egentligen var ju tårtan för att fira pappa men det kom så perfekt tajmat. För egentligen hade jag inte heller hunnit fixa något ;)
Cecilia Par

2013-02-18 @ 21:25:44
URL: http://hallonsplace.blogg.se/
Elin

Oj! Vad fränt. Insåg just att det är exakt ett år sedan som jag själv startade min. Våra bloggar har samma "födelsedag"!! Haha. :D

Svar: Nämen va! Så himmla häftigt ju! Tvillingbloggar skulle man kunna säga.. ;)
Cecilia Par

2013-02-18 @ 22:05:37
URL: http://simpleway.blogg.se


Gör min dag genom att lämna ett avtryck här:


Vad heter du?
Stamgäst?

Vad är din e-mailadress? (bara jag kommer kunna se den)

Har du nån blogg jag kan kika in på?

Skriv det du har på ditt hjärta här:

Trackback