Och den kortaste av alla

Så konstaterade jag att det imorgon är mars och därför ska ni nu få se hur livet mitt har sett ut på instagram, där jag för övrigt heter cissipar ifall någon undrar. Jag insåg att det faktiskt inte hänt så mycket där, mest för att det hänt så mycket annat i själva livet, men lite bilder har ändå dykt upp.
 
 
 Mycket fika och mat blev det allt denna månaden. Hittade på en nyttig chokladmousse som det mumsades på till melodifestivalen och när sportlovet kom så firades fettisdagen i förskott. När det var lov så hann jag förstås med att leka med en himmlans massa frukostar och min favorit var helt klart stjärnmackan, som faktiskt också fick visas hos morning diaries igår vilket gjorde mig väldans glad.
 
 
Eftersom man aldrig kan få tillräckligt med fika så hade jag också en fin ”bakdag” med en fin vän då vi bland annat bakade vaniljhjärtan som vi själva tyckte var både finare och godare än fabriksgjorda. En annan dag, liksom så många andra, så imponerades jag av min underbara lillebror som satt och teckna. Denna gången var det apor som gällde.

Idag blev jag dock inte lika imponerad av busschauffören som tydligen inte förstod att när man trycker på stoppknappen så vill man stanna. Men men, jag fick en lång och fin promenad i det sköna vädret som inte är lika kallt som det länge varit (!)


Kommentarer
Sofia

Oj, din bror är verkligen jätteduktig!

2013-02-28 @ 23:51:07


Gör min dag genom att lämna ett avtryck här:


Vad heter du?
Stamgäst?

Vad är din e-mailadress? (bara jag kommer kunna se den)

Har du nån blogg jag kan kika in på?

Skriv det du har på ditt hjärta här:

Trackback