Om att ta en dag

Det finns något jag är ganska så dålig på och det är - hur konstigt det än må låta - att ha en slappdag. Så många kvällar så har jag tänkt att imorgon, då ska jag ta och ha en riktig slappdag, gå runt i myskläder precis hela dagen, sörpla en massa te och spendera i princip hela dagen med filmtittande. Men blir det så? Nej du. Jag kommer hela tiden på en massa saker som jag skulle kunna göra, både roliga och mindre roliga och på kvällen konstaterar jag att det som skulle blivit en slappdag blev en helt fullspäckad dag.
 
 
Det kan väll kanske vara bra på sätt och vis. Jag får mycket gjort och många utav sakerna jag hittar på gör jag ju för att jag vill och tycker det är roligt. Samtidigt så tror jag dock att en slappdag då och då när man verkligen bara tar det lugnt, skulle kunna vara välbehövligt ibland. För både kropp och psyke. Så därför ska jag försöka mig på att bli bättre på att ta sådana lite då och då.


Kommentarer
sabina

Jag är tvärtom! Jag planerar att göra en massa saker (oftast plugg) men det kan sluta med att jag kollar serier i myskläder hela dagen. Men man får som sagt bestämma sig för att i ditt fall ta en slappdag och i mitt fall ta tag i det jag planerat! :)

2013-02-17 @ 17:30:50
Bella

sv: Tack så mycket! Det var helt underbart! :) Om du någongång för möjlighet att åka själv så gör det! <3

2013-02-18 @ 13:13:18
URL: http://bellzors.se
Y A S M I N E

superfin blogg!

Svar: Åh, tack så mycket fina du =)
Cecilia Par

2013-02-18 @ 13:57:10
URL: http://medy.blogg.se


Gör min dag genom att lämna ett avtryck här:


Vad heter du?
Stamgäst?

Vad är din e-mailadress? (bara jag kommer kunna se den)

Har du nån blogg jag kan kika in på?

Skriv det du har på ditt hjärta här:

Trackback