Om en gång när farmor hade rätt

Jag minns hur jag som liten kunde tycka att det var väldans märkligt att farmor vägrade tända vissa ljus. De allra finaste skulle alltid stå där på en hylla och det kunde jag inte riktigt förstå mig på. Jag minns hur jag försökte förklara för farmor att ljus de är menade att lysa och det är därför de har en veke. Fast farmor verkade inte förstå mig och jag tänkte att det berodde på språket. Farmor är ju finsk och det var och är ofta så att hon inte riktigt förstår vad man menar.
 
 
Men nu förstår jag att det var jag som inte förstod. För åh, detta ljus som jag införskaffade härom dagen! Det ska jag minsann aldrig tända! Nej det ska stå på min sekretär och bara vara fin!


Kommentarer
Mia Olsen - ätstörd (& på väg ur det)

åh haha, jag som alltid varit en riktig "samlar på allt pelle" har en hel samling med vackra eller speciella ljus som både luktar för gott för att brinna och bara är så speciella att låta dem brinna skulle få mig att fälla tårar nästan.

vad fint det var förresten du! :)

2013-01-16 @ 17:56:31
URL: http://marslammet.blogg.se
Viktoria

Det gör du rätt i - det är ju fantastiskt fint !! När jag ser sådana här saker på bloggar önskar jag att jag bara kunde blinka och så skulle de uppenbara sig mitt framför näsan på mig ... ;)

Svar: Tänk om det vore så! Det hade ju varit himlans underbart det! ;)
Cecilia Par

2013-01-16 @ 18:49:08
URL: http://hallonsplace.blogg.se/


Gör min dag genom att lämna ett avtryck här:


Vad heter du?
Stamgäst?

Vad är din e-mailadress? (bara jag kommer kunna se den)

Har du nån blogg jag kan kika in på?

Skriv det du har på ditt hjärta här:

Trackback