Allt är finare än det verkar..

När det gäller hårklippning så har jag en tendens att dra ut på det kanske lite för länge, för att sedan göra det väldigt spontant och oplanerat. Just precis så var det idag. Plötsligt insåg jag det som i princip alla i klassen redan hade insett, nämligen att vi har betydligt mindre plugg än normalt och när jag sedan någon sekund senare gick förbi en spegel och ännu en gång fick se mitt slitna hår så fick jag nog. Tänkte att jag gott kan ta mig en fredagseftermiddag utan läxläsning och hoppade in i på närmsta salong med drop-in.
 
Nu låter det kanske som om jag var jätteimpulsiv och sen gjorde något "ovanligt" med håret mitt, men nej, så är tråkigt nog inte fallet. Nästan en decimeter slitna toppar rykte visserligen men det märks faktiskt inte så väldans mycket ändå.
 
 
Efter det så fyndade jag faktiskt hela tre stycken klänningar för framtida bruk som jag blivit helt förälskad i. Nu längtar jag till varma sommardagar, då jag kan springa runt barfota med brunbrända ben iklädd mina nya favoritklänningar. 
 
Men nu är det en helt vanlig kall fredagskväll i mars och jag gör inte så mycket mer än förundras över att himmlen aldrig riktigt vill hamna på bild...
 


Kommentarer


Gör min dag genom att lämna ett avtryck här:


Vad heter du?
Stamgäst?

Vad är din e-mailadress? (bara jag kommer kunna se den)

Har du nån blogg jag kan kika in på?

Skriv det du har på ditt hjärta här:

Trackback