Sluta tro att jobbigt är jättejobbigt

Nu är den där fruktade måndagen äntligen över. Nej, den blev inte riktigt lika påfrestande som jag trodde att den skulle bli. Det brukar bli så. Men oavsett så känns det oerhört skönt att det är kväll nu.
 
Något annat som känns skönt är att jag nästan är fullständigt på banan igen efter min förkylning. Jag är så pass frisk så att jag orkar med att vakna lite tidigare och promenera till bussen istället för att åka med mamma. Många hade kanske valt att åka bil när möjligheten finns, men inte jag. Nej, jag tycker att det är oerhört skönt att börja dagen med en promenad och sedan få en halvtimma eller så för sig själv på bussen. Den stunden på dagen är faktiskt guld värd. Så ja, jag är glad över att jag ska ta bussen imorgon.
 
 
Men nu spenderar jag min kväll med kaffedrickande och lite planerande inför den kommande tiden. Jag har tänkt att testa en studiemetod från boken som jag tipsade om HÄR för att varken plugga för lite eller känna att man aldrig har pluggat tillräckligt. 
 
Utöver det så ska jag göra precis vad jag känner för, vilket ikväll inkluderar Grey´s Anatomy-tittande, lite läsande och sedan en riktigt god natts sömn!


Kommentarer
sofia

fin bild :-D

Svar: Tack så mycket! =)
Cecilia Par

2013-03-04 @ 20:59:55
URL: http://www.acordingtosofia.blogg.se
Li

Hejhej!
Har veckans blogg tävling på bloggen, var gärna med och vinn en länkning på bloggen i en hel vecka! :) http://liella.blogg.se/2013/march/veckans-blogg.html#comment

2013-03-04 @ 21:46:55
URL: http://liella.se
Anonym

I vilken sida i boken står det om den studiemetoden som du ska testa? :)

Svar: På sida numero hundrasextiofyra till hundrasextiosex =)
Cecilia Par

2013-03-05 @ 21:17:03
Viktoria

Så bra skrivet! Vad härligt att du gillar att gå till bussen! Det är en sådan där liten grej som man borde njuta av mer :)

2013-03-06 @ 09:42:13
URL: http://hallonsplace.blogg.se/


Gör min dag genom att lämna ett avtryck här:


Vad heter du?
Stamgäst?

Vad är din e-mailadress? (bara jag kommer kunna se den)

Har du nån blogg jag kan kika in på?

Skriv det du har på ditt hjärta här:

Trackback