Himmlans velande lilla jag

Åh, varför ska det vara så himmlans svårt att välja? Tankarna snurrar runt i mitt huvud som till råga på allt har envisats med att göra ont sen i lördags. Inte nog med att vi har kurser att välja, igår fick vi också reda på att de nästa vecka vill veta vad vi ska skriva gymnasiearbete om. Ja, för det är ju också så lätt att välja.
 
 
Jag vill så komma på något som jag verkligen brinner för, något som jag kan lägga ner hjärta och själ i. De riktlinjer vi har fått är att det ska handla om medicin eller hälsa (eftersom jag läser natur med inriktning medicin och hälsa) och visst är jag intresserad av det, "problemet" är att jag är intresserad av i princip allt som har med det att göra.
 
Så idag spenderade jag två timmar vandrandes runt bland bokhyllor på stadsbiblioteket för att få inspiration, men åh det finns så mycket! Jag hoppas verkligen bitarna faller på plats snart, gärna typ imorn om det går. Hade varit väldigt bra.


Kommentarer
Beata

Ta det lugnt, det kommer! Jag har ingen aning heller, men jag tänker att det är bättre att det får ta sin tid än att jag tvingar fram något.

Svar: Åh ja, det har du så rätt i.
Cecilia Par

2013-02-27 @ 15:24:21
URL: http://ringbeata.blogspot.com
Sofia

Bilden är så fin! Älskar den! :D<3

2013-02-27 @ 22:46:26
URL: http://zozoo.blogg.se


Gör min dag genom att lämna ett avtryck här:


Vad heter du?
Stamgäst?

Vad är din e-mailadress? (bara jag kommer kunna se den)

Har du nån blogg jag kan kika in på?

Skriv det du har på ditt hjärta här:

Trackback