En månad, sjuhundrafyrtiofyra timmar

Dagen innan slutprov i fysik och jag tar en pluggfri dag. Det är kanske lite tvärt om gentemot vad de flesta gör en sån här dag, men så gör jag nästan jämnt och hittills så har jag aldrig ångrat det. Så istället så kollar jag hur min januari har sett ut i instagram. Ja, för imorn är det februari så varför inte kolla vad man har gjort denna månaden.
 
 
 
Den första veckan var väldans underbar. Jag var lycklig över att glömma bort vilken veckodag det var, fyndade fina saker och fixade med designen till bloggen en hel del.
 
 
 
 
Sen började skolan. Fick en massa roliga besked och motivationen var på topp. Var hos studievägledaren och plockade på mig en massa broschyrer och drömde mig bort till en framtid som inte känns allt så långt bort faktiskt. Sen gick mitt datorfodral sönder, så jag sydde mig ett nytt och en annan dag smakade jag en smoothie som var enormt mumsig och innehöll hela 100% frukt.
 
 
 
 
Sen föll mer snö och jag blev glad över att vandra runt i kalla Fritsla, även om fingrarna nästan förfrös. Åt massvis med räksallad och en söndag så laddade jag upp med ett riktigt mysigt bubbelbad.

 
 
 


Kommentarer
Adela Dimerius

Hej, fin blogg du har :)

Vill du vinna en egen domän (värde 1320kr)? Gå in då på min blogg och var med och tävla!

Kram

http://lifeinamsterdam.se/2013/january/tavling-vinn-en-egen-doman.html

2013-01-31 @ 22:31:04
URL: http://lifeinamsterdamm.blogg.se/
Sandra Leone

Det verkar ha varit en riktigt fin januari. Hoppas att fysikprovet går bra!

2013-02-01 @ 20:18:20
URL: http://lingers.blogg.se/


Gör min dag genom att lämna ett avtryck här:


Vad heter du?
Stamgäst?

Vad är din e-mailadress? (bara jag kommer kunna se den)

Har du nån blogg jag kan kika in på?

Skriv det du har på ditt hjärta här:

Trackback