Dream catch me

Jag drömmer mig bort för en stund. Det är tvåtusentretton nu. Nästa år är tvåtusenfjorton, det år som jag alltid sagt ska bli mitt år. Ett år går fort. Snart står jag där och gör mig redo för allt som ska ske. 2014 kommer säkerligen bli bland de mest händelserika åren i mitt liv.
 
Student och 18-års dag på samma dag. Förhoppnigsvis tar jag körkort. Förmodligen söker jag in på högskoleutbildning och hoppas hoppas att jag kommer in, vilket i sin tur kommer leda till att jag flyttar hemifrån. Sen är det ju valår, så jag kommer rösta för första gången.
 
 
Detta är vad jag än så länge tror ska ske, men om det inte blir utbildning så blir det ett sabbatsår. Kanske med resor, kanske med jobb, kanske med flytt, kanske kanske.. Det känns spännande men samtidigt ganska läskigt att om ynka ett år så kommer allt förändras. Kommer man vara redo? Det är så lätt att känna sig så liten...
 
Samtidigt så kan man nog inte föreställa sig riktigt hur det kommer bli. Inget blir någonsin exakt som man tror. Även om det inte är så lång tid kvar så kan så mycket hända på vägen. Så allt man kan göra nu är att ta en tid för att drömma, medan man njuter av resan dit.


Kommentarer
Jossan

åh, drömfångare! jag måste införskaffa mig en, så himla himla fint.

sv: och du, taaaaack så himla mycket för dina värmande och uppiggande kommentar! tack det betyder så mycket och jag tror på att det blir bättre, jag måste tro på det <3

2013-03-20 @ 09:39:54
URL: http://hellolife.blogg.se
Viktoria

Du har så rätt så. Man kan aldrig riktigt förvänta sig vad som ska hända. Här trodde jag får ett år sedan att jag skulle börja plugga till läkare på universitet till hösten, men istället ska jag flytta till Paris. Vem vet vad framtiden innehåller?

2013-03-22 @ 18:04:06
URL: http://hallonsplace.blogg.se/


Gör min dag genom att lämna ett avtryck här:


Vad heter du?
Stamgäst?

Vad är din e-mailadress? (bara jag kommer kunna se den)

Har du nån blogg jag kan kika in på?

Skriv det du har på ditt hjärta här:

Trackback