Om framtidsplanering

För tillfället så har jag en period då en himmlans massa tankar går till framtiden. Jag känner mig oerhört motiverad till så mycket och för tillfället så ser jag så många mål jag vill nå. Jag längtar till förändring och att förbereda så mycket som möjligt i god tid tror jag både är smart och bra, så att man är redo när tiden för saker och ting kommer.
 
 
Och denna helgen så har jag verkligen samlat vuxenpoäng. Inte nog med att jag igår för första gången satte mig bakom ratten, nej jag har gjort mycket mer än så. Jag har bland annat ägnat en massa tid till att söka upp lämpliga bostadsbolag för att kunna ställa mig i bostadskö och än så länge har jag hittat och registrerat mig i fem stycken: en i Linköping, en i Umeå och tre i Uppsala.
 
Fler än så har jag inte hunnit finna och registrera mig i, helgen har nämligen också bestått av sommarjobbsansökan, en väldans massa plugg, läsning om att flytta hemifrån, sköna promenader i den sköna solen och lite mys med lillebror. När tid finnes ska jag dock registrera mig i fler bostadsköer. Vill i alla fall hitta några i Stockholm, Göteborg, Lund, Örebro och några till i de städer jag redan hittat några. Det blir spännande att se vart man hamnar till slut.
 
 


Kommentarer


Gör min dag genom att lämna ett avtryck här:


Vad heter du?
Stamgäst?

Vad är din e-mailadress? (bara jag kommer kunna se den)

Har du nån blogg jag kan kika in på?

Skriv det du har på ditt hjärta här:

Trackback